تأکید گروسی بر اهمیت تماس‌های پوتین و ترامپ درباره اوکراین اولیانوف ادعای دبیرکل ناتو درباره برنامه هسته‌ای ایران را رد کرد هگست اخراج گسترده مقام‌های بلندپایه ارتش آمریکا را تائید کرد ترامپ ادعای خود برای اعلام پیروزی در جنگ با ایران را بار دیگر تکرار کرد تیپ «الیوم الموعود» در عراق منحل شد/ تغییر ساختار «جیش الامام» به موسسه انصار الامام المهدی المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد شروط عجیب آمریکا برای ازسرگیری پرواز‌های نجف میان ایران و عراق ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» برای جابه‌جایی با ناو دیگر عازم منطقه شد پایگاه داده پنتاگون هک شد مقام آگاه ایرانی انعطاف ایران در قبال موضوع هسته‌ای را تکذیب کرد + جزئیات پاسخ نماینده ایران به اتهامات وزیر خارجه کانادا ترامپ مدعی مذاکره غیر مستقیم با ایران شد

 وزیر جنگ رژیم صهیونیستی: جنگ در رفح آغاز می‌شود

 وزیر جنگ رژیم صهیونیستی: جنگ در رفح آغاز می‌شود وزیر جنگ رژیم صهیونیستی ادعا کرد: جنگ در شهر رفح آغاز می‌شود و هیچ جای خاورمیانه برای حماس امن نخواهد بود.
تاریخ انتشار: ۲۰:۳۹ - ۲۳ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 March 13
کد خبر: ۲۳۲۷۲۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ «یوآو گالانت» وزیر جنگ رژیم صهیونیستی امروز چهارشنبه در بازدید از مناطق غربی نوار غزه بار دیگر به رجز خوانی خود ادامه داد و مدعی شد: کسانی که فکر می‌کنند پیشروی ما در غزه کند است، به زودی ما را در همه جای نوار غزه می‌بینند.

به گزارش الجزیره، گالانت در ادامه اظهارات خود، مدعی شد: مقاومت فلسطین و کسانی که در حماسه هفتم اکتبر شرکت داشتند نه در غزه و نه در هیچ جای خاورمیانه امنیت نخواهند داشت و همگی آن‌ها محاکمه یا کشته خواهند شد.

وی با اشاره به حمله زمینی احتمالی رژیم صهیونیستی به شهر رفح واقع در جنوب غزه گفت: جنگ در محور رفح هم به زودی آغاز می‌شود و دیگر هیچ جا برای نیرو‌های حماس امن نیست.

پیشتر ارتش رژیم صهیونیستی در حالی طرح حمله زمینی به رفح را تصویب کرد که آوارگان فلسطینی که از جنگ در شمال نوار غزه گریخته‌اند به منطقه رفح پناه برده‌اند و جامعه جهانی برای عدم انجام این حمله زمینی، تل‌آویو را تحت فشار قرار داده است.

رژیم صهیونیستی برای صد و پنجاه و نهمین روز متوالی بدون تغییر رویکرد به جنگ خود در نوار غزه ادامه می‌دهد و با بمباران محله‌های مسکونی و تخریب زیرساخت‌ها، با محاصره شدید بیش از ۲ میلیون فلسطینی و ممانعت از عبور حتی تجهیزات پزشکی و غذای کودکان به نوار غزه موجب بحران انسانی شده است.

وزارت بهداشت غزه اعلام کرد که تعداد شهدای جنگ رژیم صهیونیستی در نوار غزه به ۳۱ هزار و ۲۷۲ شهید و ۷۳ هزار و ۲۴۴ مجروح رسیده است./ ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار